Meld u aan om lid te worden van onze community!

Log in op uw account!

Wachtwoord vergeten,

Wachtwoord vergeten? Vul alstublieft uw e-mail adres in. U ontvangt een link en maakt per e-mail een nieuw wachtwoord aan.

 • 0
babette
Technologie

Hoe Kan Ik Een Verborgen Profiel Zien Dat Ik Niet Volg Op Instagram? Is Er Een Privé-Accounthack?

Er is iemand wiens profiel ik wil zien, maar ik kan die persoon niet volgen. Dus zeg me niet dat ik voor niets moet volgen. Als iemand een oplossing heeft, vertel het me dan.. Hoe kan ik gesloten accounts op Instagram zien? Weet iemand hoe je privé-accounts op Instagram kunt zien zonder ze te volgen?

Apps zoals Bestwhozi, postegro of ghosty worden genoemd om het privé-account te zien. Denk je dat deze apps betrouwbaar zijn?

Opmerkingen

 1. boniface

  Hoe een privé-account op Instagram te zien?

  Allereerst, hallo, voordat we het proces van het zien van gesloten accounts op Instagram uitleggen, is het noodzakelijk om te weten wat een privé-account is account is en wat het niet is.
  Account verbergen, een van de populaire functies van
  Instagram, is een functie die voorkomt dat mensen die je niet kent je berichten zien. Hoewel Instagram een ​​methode is om verborgen accounts te zien, zijn er enkele toepassingen om dit te doen, maar het is in de eerste plaats geen ethisch gedrag om te weten, maar dankzij het "gevoel van nieuwsgierigheid", wat een menselijke emotie is, doen mensen dat wel niet durven te volgen, en hun ex-geliefden en volgers worden niet geaccepteerd.En hij wil kijken. Hiervoor zijn enkele applicaties geïnstalleerd.

  Als je daarom een ​​persoon met een privéaccount op Instagram wilt bekijken, kun je deze applicaties gebruiken. Hier is het belangrijkste dat je zeker niet moet handelen met de wachtwoorden van je sociale media-account, dat wil zeggen je Instagram-account. Als je denkt en van plan bent zoiets te doen, doe het dan met nep-accounts, want wanneer je inlogt met je echte account door je wachtwoord in te voeren, sturen sommige pagina's je volgers of begin je iemand te volgen zonder het zelfs maar te weten.

  en het gevoel van nieuwsgierigheid ligt aan de basis van de toepassingen. Door gebruik te maken van de nieuwsgierigheid van mensen, gaan ze uw account daadwerkelijk voor hun eigen voordeel gebruiken. Daarom is het nuttig voor u om hier speciale aandacht aan te besteden. Laten we eens kijken naar de applicaties die je kunt gebruiken om Instagram-privéaccounts te zien, ik waarschuw je nogmaals dat wanneer je deze applicaties gebruikt, vergeet niet te zeggen van nepaccounts.

  Applicatiesuggesties om Instagram-privéaccounts te zien

  Suggesties voor toepassingen om Instagram-privéaccounts te zien

  p>

  Zoals ik hierboven al zei, kun je de methoden gebruiken om de privé-accounts van Instagram te zien, dat wil zeggen de applicaties. Dus wat zijn deze apps? Als je zegt welke, kan hij 3 voorbeelden geven. Zonder een voorbeeld te geven, verzoek ik u nogmaals om dergelijke transacties met nepaccounts uit te voeren.

  1- ApkPure Postegro

  U kunt deze applicatie naar uw telefoon downloaden, nadat u deze hebt gedownload, kunt u log in en gebruik het als resultaat van uw interesses. Zoals ik altijd zeg, raad ik je aan om je nepaccount te gebruiken als je inlogt op de applicatie. Als je geen nepaccount hebt, heb je het risico al genomen om ernaar te kijken, ik denk dat het niet moeilijk voor je zal zijn om een ​​account aan te maken. Daarom kunt u zich aanmelden bij deze applicatie door een nep-account te verkrijgen, en dan kunt u zien welk profiel u wilt zien door de naam van dat Instagram-account in te typen.

  2- Bestwhozi

  < p>Het werkt op dezelfde manier als de apkpure-applicatie op deze site, maar het is een site die u kunt gebruiken door in te loggen op de site. Op dezelfde manier kun je zoeken naar de accounts die je wilt zien door in te loggen met een nepaccount, en nadat je hun profiel hebt bekeken, kun je met een gerust hart een jaloezie-crisis ingaan

  3- Zoomiee

  Je kunt de Zoomiee-applicatie op dezelfde manier downloaden en gebruiken vanuit de Play Store. . Het voordeel van deze applicaties ten opzichte van andere plaatsen is dat u zich niet hoeft te registreren of in te loggen, waardoor u in deze applicatie geen persoonlijke gegevens achterlaat. Het is voldoende om de naam van de pagina of de persoon die we willen bekijken in de applicatie te schrijven.


  Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen, ik wens je een fijne dag...< /p>

 2. bente

  Hoe kunnen we naar de privé-accounts op Instagram kijken?

  Er zijn mensen waar we ons allemaal in dit leven over afvragen, omdat we met sommigen een slechte relatie hebben, we vragen ons af en we willen stalken hem, maar vanuit ons eigen account hebben we ofwel geen gezicht om te vragen of die persoon accepteert ons verzoek niet, misschien heeft hij ons al geblokkeerd. Dus hoe kunnen we deze gesloten accounts zien?

  1. Methode: Applicaties die gesloten accounts tonen

  Twee van mijn vrienden hebben applicaties op deze manier gedownload, ja, ze zagen alles van die gesloten accounts, maar ze stalen hun beide accounts. Onze droom dat het niet meer voorkomt in deze applicaties is in het water gevallen, maar kan dit ons afschrikken, niet?

  2. Methode: Een nepaccount openen

  Alleen moet het niet duidelijk zijn dat dit nepaccount een nepaccount is, anders zou wie niet begrijpen dat een account met weinig volgers en geen gemeenschappelijke vrienden niet nep is? Het kan een boutique-account zijn, het kan een nep-account zijn.

  Voor suggesties voor nep-accountnamen: nep-account, kun je meisjesnamen voorstellen voor nep-account?

  Download veel foto's van internet gerelateerd aan het onderwerp dat u het nep-account hebt geopend en ze op volgorde gooit. Doe een verzoek aan iedereen die u tegenkomt op internet, op het profiel, de verzoeken zijn voor uitnodigingsdoeleinden, schrijf, wacht een paar dagen, verhoog het aantal volgers, stuur het dan naar de persoon die je wilt stalken, maar gooi andere mensen die je kent niet weg, anders wordt begrepen dat het een nepaccount is, nu is het aan hem om het verzoek te accepteren.

  Laatste remedie: stalken van wederzijdse vriend

  Omdat je een geschiedenis hebt met deze persoon, heb je zeker een gemeenschappelijke vriend, het hoeft niet uit het verleden te zijn, je kunt ook platonisch zijn, je hebt zeker gemeenschappelijke vrienden, je vraagt ​​ze om je hun telefoon te geven en dan stalk je ze.

 3. daile

  Om eerlijk te zijn, er zijn hier apps voor, maar ze willen de pro-functie. Dus ze laten je geld zien. Ik zou zeggen dat je het niet eens hoeft te proberen, omdat je hoogstwaarschijnlijk problemen met je account krijgt. Elke toepassing van dit type of afgeleide is niet de waarheid en is ongegrond. Dus het zal geloofwaardiger zijn. Of als je zegt dat dit niet is gebeurd, vraag je gemeenschappelijke vrienden om je hun foto's te sturen of je zelfs een tijdje hun account te geven. Maar de meest redelijke oplossing is om een ​​nepaccount te openen en het proces voort te zetten.

  Maar als u zegt dat u een aanvraag wilt, laat ik deze aanvraag voor u achter. Ik stel voor dat je het gebruikt in de wetenschap dat het gevaarlijk is. Pingru

 4. hendrika

  Omdat er een optie is om het profiel te verbergen in de accountinstellingen op het Instagram-platform, kun je het profiel van de persoon niet zien zonder een volger. In dit geval zijn mensen die iemand niet willen volgen maar wel hun profiel willen zien, ook op zoek naar manieren om verborgen Instagram-profielen te zien. Nu zal ik je vertellen over de manieren om privé-accounts op Instagram te bekijken.

  Hoe gesloten accounts op Instagram te zien?

  Je kunt het profiel niet zien zonder verborgen profielen te volgen op Instagram, en De applicaties die erop geschreven en getoond worden zijn totaal ongegrond. Toepassingen zoals de "Instagram closed profile view-truc" die u op internet ziet, zijn volledig ongegrond en verminderen de veiligheid van uw account. Zo moet je inloggen op de applicaties die je tegenkomt en kunnen er dingen in je account staan ​​die je niet wilt. Anderen van uw account kunnen automatisch worden gevolgd, opmerkingen kunnen worden gedeeld of uw account kan worden gestolen. Voor de veiligheid van je account moet je zulke dingen zeker vermijden.

  Wat zijn de manieren om Instagram-privéaccounts te zien?

  Zoals ik hierboven al zei, zijn dergelijke praktijken of trucs volledig ongegrond en riskeert accountbeveiliging, maar dit is niet het geval. , Ik heb geen suggestie voor je.

  Wilt u privéaccounts op Instagram zien? Dan is er misschien iets wat je moet doen. U kunt één nep-account openen en het goed organiseren. Een mooie foto, een fictief personage.. Wanneer je een volledig origineel account probeert aan te maken, kun je de accounts volgen die je wilt zien. Hoe authentieker het nepaccount dat u maakt, eruitziet, hoe groter de kans dat verzoeken worden geaccepteerd. Dus kies een leuke foto, schrijf een bio en zorg dat iemand je volgt. Het aantal volgers moet kleiner zijn dan het aantal dat jou volgt. Voeg ook zeker een paar foto's toe aan het profiel. Het account zonder foto ziet er niet erg origineel uit.

 5. dirck

  Het bekijken van een privé-account op Instagram is een methode van onschatbare waarde voor elke stalker. Als je het account van een persoon wilt bekijken, zijn foto's wilt zien of zijn volgers wilt controleren, moet je de persoon volgen. Natuurlijk hangt de vertrouwelijkheid van deze informatie ook samen met het feit of de persoon zijn account heeft gesloten of niet. Als je iemands privé Instagram-account wilt controleren, zijn er veel manieren om dit te doen. We kunnen echter niet passeren zonder enkele waarschuwingen. Hoewel u een gesloten profiel wilt bekijken, moet u de veiligheid van uw account niet in gevaar brengen. Omdat er schadelijke software kan worden gemaakt om uw accountgegevens vast te leggen.

  Let hier op
  Er zijn veel mobiele applicaties beschikbaar op internet om uw gesloten Instagram-profiel te bekijken. De meeste van deze mobiele apps zijn niet veilig en bedreigen ook de accountbeveiliging. Nadat ze zijn ingelogd met uw ledenaccount, kunnen ze uw persoonlijke gegevens vastleggen, uw wachtwoord wijzigen en uw account stelen. Om deze reden moet je niet bij elke applicatie die op je pad komt, inloggen op je Instagram-account!
  Er zijn enkele mobiele applicaties en websites die we aanbevelen voor het bekijken van gesloten Instagram-profielen. Hoewel er enkele applicaties zijn die hiervoor je accountwachtwoord vragen, zijn er sites waar je je profiel kunt zien zonder een wachtwoord in te voeren. Of, als je wilt, kun je een nep-account openen en verborgen profielen bekijken om je account niet te riskeren. Hier zijn alle methoden!
  Er zijn veel opties om gesloten Instagram-accounts te zien. In 2021 zetten we de meest actuele en betrouwbare applicaties voor je op een rij. Wat als we zouden zeggen dat je een persoon niet hoeft te volgen om zijn profiel te zien? Ja, u kunt het profiel zien zonder te volgen, zelfs als het een privéprofiel is, door de gebruikersnaam van de andere partij in te voeren. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de onderstaande applicatie naar uw telefoon te downloaden!

  De methode om het Instagram-privéprofiel 2021 te zien is als volgt;

  log in op https://bestwhozi.com / website en log in met uw Instagram-account,
  Typ na het inloggen de gebruikersnaam in het zoekgedeelte in de linkerbovenhoek.
  Nadat de transactie is goedgekeurd, zijn de foto's hier, zelfs als het Instagram-profiel is verborgen!
  Dit is een heel eenvoudige methode die door iedereen wordt gebruikt. We raden u echter af om in te loggen met het account dat u gebruikt, omdat we niet weten wie de maker van de site is. Om deze reden kunt u een nepaccount openen en inloggen op de site met het nepaccount dat u hebt geopend. Zelfs als je een nepaccount gebruikt, kun je het verborgen profiel zien, omdat je navraag doet door de gebruikersnaam te typen.

  Profiel zien zonder Instagram te volgen
  Met behulp van de hierboven genoemde methode kun je de foto's zien van de persoon op Instagram zonder de persoon te volgen. Deze methode is niet bij iedereen bekend, het wordt als de meest betrouwbare methode beschouwd. Je kunt ook inloggen op de site door een nepaccount te openen en alle verborgen profielen die je wilt zien direct na het inloggen bekijken. Als hij binnen 24 uur een verhaal heeft gepost, kun je de verhalen hier ook zien.

  Instagram-privéaccount bekijken en verhalen bekijken
  Je kunt de verhalen van de persoon ook bekijken via de site die we hierboven hebben gegeven. Op deze site kun je, net als op Instagram, het profiel van de persoon invoeren door op hun profielfoto te drukken, en als ze gedeelde verhalen hebben, kun je deze bekijken. Het is onwaarschijnlijk dat uw naam voorkomt in de verhalen die u gaat bekijken. Als je nog steeds gemoedsrust wilt, kun je betrouwbaar een privéprofielverhaal bekijken door een Instagram-account met een willekeurige naam te openen. Typ de gebruikersnaam in het (verborgen profiel)
  Nadat het profiel is verschenen, kun je zien of de persoon een verhaal heeft geplaatst door op de foto te drukken!
  Snelste DNS!
  Als je geen verhaal kunt zien wanneer je op de foto van de persoon klikt, heeft de persoon mogelijk geen verhaal gepost. De website kan de stories van de afgelopen 24 uur volgen, net als Instagram. Dit is precies wat er gebeurt met apps van derden waar sociale-mediasites het constant over hebben. Met andere woorden, inloggen op websites die door verschillende mensen zijn gecodeerd met het wachtwoord van uw huidige account, kan uw accountbeveiliging in gevaar brengen. Als je je hier zorgen over maakt, kun je een nepaccount maken en privéprofielen zo vaak bekijken als je wilt.

  3. mobiele applicaties van partijen, met name applicaties die niet beschikbaar zijn in de App Store of Google Play Store, zijn mogelijk niet veilig. Het is getest op beveiliging voordat het wordt geüpload naar de Google Play Store en wordt niet goedgekeurd als er malware wordt gevonden. Om deze reden moet je geen applicaties van buitenaf downloaden, ze op het apparaat installeren en nooit inloggen met je Instagram- en Facebook-account.

  Instagram Privacy: waarneming
  Het gebruik van applicaties van derden is verboden vanwege Instagram privacy voorwaarden. Met andere woorden, u moet dergelijke applicaties niet gebruiken met het account dat u momenteel gebruikt, uw familie volgen of veel volgers hebben. Als Instagram detecteert dat je een dergelijke applicatie gebruikt, kan je account worden beperkt. Hoewel het niet volledig is gesloten, kunnen veel sancties, zoals het volgen van blokkeringen, blokkeringen van opmerkingen of likes, worden toegepast bij het eerste gebruik.

  Methode om gesloten accounts op Instagram 2021 te bekijken
  2 mobiele apparaten die u kunt gebruiken downloaden naar je telefoon op Instagram en zijn handig voor het openen van privé-accounts. Een daarvan is Pingru en de andere zijn mobiele applicaties genaamd LiLi. Beide zijn beschikbaar in de Google Play Store. De bovenstaande methode werkte niet, of als je geen toegang had vanaf de telefoon, kun je ook de verborgen accountweergave-applicatie downloaden van de applicatiewinkel.

  Methode om gesloten accounts op Instagram en mobiele applicaties te zien;

  Pingru,
  LiLi-app.
  Instagram-toepassing voor het bekijken van privéprofielen
  Met deze twee toepassingen kunt u het privéprofiel van een persoon openen. Bovendien weet de andere partij er niets van. Nogmaals, je moet deze twee applicaties downloaden en inloggen met je Instagram-account. Nadat u bent ingelogd, typt u de gebruikersnaam van het profiel dat u wilt zien en opent u het verborgen account. Als je de applicaties niet vertrouwt, benadrukken we dat je moet inloggen met een nepaccount!

  Ik wil Instagram privéprofiel bekijken, begrijpt de andere partij het?
  Dit is niet mogelijk. Het is voor hem onmogelijk om dit op te merken aangezien zijn profiel privé is en je hem in theorie niet volgt. Bovendien, zelfs als u het verhaal bekijkt, wordt uw gebruikersnaam niet geschreven in de sectie van degenen die het verhaal volgen. Als je je hier nog steeds zorgen over maakt, kun je ook een nepaccount maken en hun verhalen bekijken. We raden u aan een nieuw en nep-account te openen terwijl u dergelijke onbetrouwbare applicaties gebruikt. .
  IK GEBRUIK IN HET ALGEMEEN POSTEGRO

 6. rachel

  Als je een privéaccount wilt zien, kun je dat op twee manieren doen.
  1. Manier: Zoek een oud en ongebruikt account of maak een nieuwe volger door een nieuw account aan te maken. Natuurlijk is dit proces uitdagend en geeft het duidelijke resultaten. Als u de persoon kent die u overweegt te volgen. Het zou handig zijn om een ​​profiel aan te maken dat hij of zij leuk zal vinden. Wanneer het aantal volgers van het nepaccount de 200-300 overschrijdt en je hebt genoeg verhalen en posts, dan is het voldoende om een ​​vriendschapsverzoek te sturen. U zult waarschijnlijk geen problemen ondervinden.
  2. De manier is om de Postegro-applicatie te gebruiken. Er is echter een belangrijk punt waar u op moet letten bij het gebruik van dit programma. Gebruik nooit je eigen Instagram-account. Omdat de makers van het programma je wachtwoord direct zien en zelfs kunnen stelen. Daarom zou het logisch zijn om een ​​nieuw nep-instagramaccount te openen. Via de Postegro-applicatie zijn de meeste, zo niet alle, verborgen profielen zichtbaar.

  Als gevolg hiervan heb je zeker een nep Instagram-account nodig.
  Veel succes